åttiotre

Och så var det måndag, igen. Men om den här veckan går lika fort som föregående har gjort så är den snart förbi. Helgen var i alla fall riktigt trevlig och lyckad! I fredags blev det utgång med Emma W, Malin, Elin, Emma F, Mikaela, Jocke A och hans två LiU-kompisar Johan och Jonas. Kvällen började i vilket fall på Cromwells och fortsatte senare på Palace. Som sagt hur kul som helst, men det är klart; med rätt sällskap spelar det ingen roll vad man gör!

På lördagen for jag och Elin in till Världens och satt där, snackade och drack öl största delen av kvällen. Den var en.. speciell kväll. Vi träffade bland annat ett gäng studenter, var av den ena killen hade varit officer på K4 i Jauret så han och jag snackade om Storgatan, det är en liten värld vi lever i ^^

Nu är det i alla fall jobb igen. Dock har vi fortfarande inte fått några nya arbetsuppgifter, så vi sitter mest här, dricker te och gör ingenting vettigt. Kanske dumt att klaga, eftersom vi fortfarande får betalt, men samtidigt blir det lätt lite segt att inte göra någonting förlänge. Jag får säkert äta upp det när vi får nästa lista..

                                                             

Kommentarer
Postat av: Plattlugg

hm.. Upptagen onsdag. Nästa vecka? kan när som måndag till torsdag!

2008-10-28 @ 16:03:35
URL: http://mizzitch.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0