lite bilder från norr

   
   

honey, i'm home!

Vilken dag och vilken vecka. Har fått flyga en hel del, totalt 4.6h och allt EK. Skulle haft ett emergency-pass idag, men det blev inställt pga dimma. Fick 82% på OPP-provet i tisdags, och idag var det RNAV; 92%. Och inte nog med det är det här inlägget skrivet hemma. Hemhemma i Söderköping. And everything is happy, happy, happy!


Sanna <3 Joshua

En av de saker som jag definitivt skulle satt på en minst trolig-lista har faktiskt inträffat; Bella och jag har gett varandra musiktips. Vad hände med den där tjejen som gallskrek så fort någon nämnde Darins namn (kanske inte riktigt, men nästan)? Jag kan bara säga Joshua Radin. Vars har han varit hela mitt liv? Gåshudsröst for real!

Joshua Radin - Winter (höger klicka/spara som)

7 days to go!

Vilken vecka. Den har varit jätteseg och gått jättefort samtidigt. Helt sjukt. Har i alla fall hunnit simma 2km. Fick tillbaka det hemska FyB provet, fick ett G i alla fall. Ganska nöjd, elektriska och magnetiska fält är inte min starka sida. Sen igår skrev jag VV's körkortsprov, 60/65. Good for me! ^^ På kvällen blev det hockey-bockey, vårat lag vann mot den flyg2a med 10-8. That is good. Så var det norrsken också. Det är magiskt! Idag var det matte D prov. Satt i 8h med det där provet. Helt sjukt! Men nu är det i alla fall helg, och jag tänker göra absolut ingenting. Det är norrsken igen, och jag kommer hem om en vecka!

12 dagar kvar

Tiden går typ sjukt fort just nu. Början av veckan var jätteseg, men helt plötsligt var det fredag, och idag är bara 12 dagar kvar tills jag kommer hem! Igår blev det utgång. Förfest hos Hedemora och lite senare drog vi till Stalo. Fast vi blev inte kvar där så länge för Tim blev anklagad för att ha spottat på golvet och blev utkastad, så då gick vi till Lappis istället (Schroeder blev utkastad vid ett-tiden då vakten tyckte han var för full ^^). Därefter pizza på Cazba och sen hem och sova.

flyg!

Det blev flygning idag. 2,3h EK ute i området. Flög bland annat lite branta svängar och lågfartsflygning. Ibland vet man vad som gör livet så härligt att leva.


det blir inte alltid som man tänkt sig...

Saker jag skulle göra ikväll:
- Planera NAV
- Plugga OPP

Saker jag har gjort ikväll:
- Kollar Heroes
- Hängt på FB


tiden går fort när man har roligt, och när man pluggar

Det känns som att tiden bara försvinner, förra Sandbackaveckan bara försvann och nu är det flyg igen. Jag skrev i alla fall skolans körkortsprov i fredags. Och kuggade. Men eftersom jag inte hade något annat för mig satte jag mig och gjorde några faser medans jag väntade på min körlektion, klarade alla dom och fick skriva om skolprovet och fick då 69, det är ju ganska lyckat. Hade två körlektioner därefter och läraren hade inte mycket att klaga på. Han tyckte att jag körde bra, hade bra uppsikt och löste problemen på ett bra sätt. Be ware, det är nog inte lång tid kvar tills Sanna är lös på vägarna! ^^  Sen blev det höstyran på Medan på lördagskvällen, och det var trevligt..

Och så har jag skaffat Facebook också, not good i guess. När jag hörde talas om det för första gången slogs jag av tanken att nej, det räcker som det är utan en till sida att hålla koll på. Men jag måste medge, i like Facebook!

Men nu är det som sagt flygvecka igen. Skulle flugit idag, men det var dåligt väder (surprise, surprise), så vi fick ha RNAV istället. Yey. Har i alla fall två flygpass imorgon, första RG-passet och så en EK-nav. Yey!  ^^  Nu ska jag plugga OPP... ...och gå och köpa glass. Och om 18 dagar kommer jag hem! ^^


"Unga i Arvidsjaur hatar flygeleverna"

Så lyder en av rubrikerna i NSD idag (läs hela här). Detta på grund av diverse händelser mot oss, så som misshandel, trakasserier, vandalism och så vidare. God morgon liksom, det är ju inte direkt första gången någonting sånt här hänt under våran tid här. Polisinspektörens utlåtande: "Det finns ett hat mot flygeleverna. De får stryk i parti och minut och de blir ständigt trakasserade. Det här är välklädda och duktiga elever med hög IQ och så kanske de uppvaktar lokala flickor."  Ska man skratta eller gråta?

RSS 2.0