kort uppdatering

Jag har dödat Micke, gjort slut med Harald och ska flytta ihop med Charlie. Kommer vara utan internet en sväng, men hoppas allt är fint med er. Cheers!

dunedin

Trippen till Dunedin blev riktigt lyckad. Trots närmare tolv timmar i bilen tillsammans och med ganska olik musiksmak klarade vi oss utan att slå ihjäl varandra. Vi såg albatrossen, besökte en chokladfabrik, gick på museum och träffade många trevliga människor. Men jag vet inte. Kvällen på puben i Bannockburn dagen innan vi åkte var nog det bästa med hela resan. Kiwi-hångel kan nu strykas från NZ-listan.


ledighet

Jag ska ha minisemester. Imorgon kommer Elin hit, på lördag far vi hem till henne i Cromwell och söndag till onsdag kommer vi spendera i Dunedin. Albatross-spaning, chokladfabrik och södra halvklotets brantaste gata; vi får väl se hur fel det kan gå.. Peace and peas folks!

the big twenty

Jag har nog haft min bästa födelsedag på länge. Började dagen med sovmorgon och promenad runt farmen, sedan blev det svenska pannkakor till frukost samt paket från familjen; presentkort på Take a Note (bokhandel) och en kokbok (Edmonds Classics - New Zealander's favourite recipes). Hopp och lek ute i solen med ungarna fram till lunch. Vid tvåtiden kom grannen över med hennes ungar samt en extra och vi for ner till floden. Chillade där resten av dagen; barnen lekte, och vi grillade, gjorde upp en eld samt åt tårta. Dessutom har dagen bjudit på två skivor (Marit Bergman - the Tear Collector, Micke from Sweden - Waiting for the End), en Diesel t-shirt och mer svenskt godis (kexchoklad och bilar), samt flertalet spontana sångstunder ("Happy birthday to Sanna, happy birthday to Sanna") á la Henry och Caroline. Som om inte detta vore nog har även vädret varit kalas hela dagen, men 25 grader varmt och klarblå himmel. Najs. Peace and peas!

sverige-paketen har tagit över brevlådan

Igår fick jag ett stort blått paket från familjen K innehållande diverse olika saker, och till min stora lycka fanns där även en stor Marabou-chokladkaka som mamma smugglat med. Idag kom ett vykort från mormor och ytterligare två paket (de är, precis som lovat, fortfarande oöppnade). Jag fryser, har hemlängtan och skulle kunna sova i en halv evighet. God natt.

hejjagleverochärvidgottmod

Det blev visst en liten bloggpaus, bara sådär. Vardagen flyter på som vanligt; simskola, playcentre, simning, promenader, matlagning, allmänt hopp och lek. Det mest spännande som hänt var förra helgen då jag for till Cromwell och hälsade på Elin. Fast det var visserligen ganska spännande, hur lyckas man fastna i en dusch liksom, och det var riktigt kul att träffa Elin igen. Goatmilk ftw! Sen har jag varit på fly-in på flygklubben också, dock blev det inget fluget då det blåste en sisådär 25 knop, men det var kul att träffa lite folk i alla fall:
- So you've come all the way from Sweden and ended up in Gore?
- Actually i live outside Balfour..
- Outside Balfour? *gapskratt*


Annars då? Vackert väder i helgen med uppåt 30 grader, regn idag. Enligt rykten ska det snöa på torsdag. Vi bytte förövrigt till vintertid igår och jag kan inte kommentera bloggar. Saknar er. Peace and peas!

RSS 2.0