hemma!

Nu är jag nere i söder igen. Resan hem var najs, flög jumpseat i saaben. Kaptenen var finsk med en stor portion humor och styrmannen visade sig bo i Åby och han hade tagit sitt segelcert i Norrköping, sånt är ju lite coolt. Kom hem frammåt ett - halv två på natten och sen upp igen vid sju på lördagsmorgonen för att ta bussen till huvudstaden med systeryster. Gick en stund på stan innan vi for hem till Mia och Patric. Ytterligare lite senare gick vi ut och åt och därefter var det dags för helgens höjdpunkt; Kent.


Konserten var i alla fall helt underbar! De inledde med Stenbrott, klockrent, och hade en ganska bra blandning av gamla och nya låtar. De spelade även en nyskriven låt, Håll ditt huvud högt, och det var kärlek direkt! Den var lite mer lik gamla Kent och inte lika elektronisk som de sista albumen.


På söndageftermiddag for vi hem igen, och jag kan förstå varför många väljer bort tåg även om det är miljövänligare; tåget var nämligen överfullt. Vi var drygt tio personer och två barnvagnar i en avsats mellan två vagnar. Men vi kom ju fram tillslut i alla fall. Fick även min efterlängtade promenad med Remus också, alltid lika mysigt! Dante har växt lite sen sist jag såg honom, han är runt fyra månader nu, så snart får nog han också följa med på våra små äventyr.


Nu ska jag sova, upp tidigt och jobba imorgon.


ingen mer CPL-teori!

Ledsen för dålig uppdatering, men det har varit provrace typ hela veckan. Skrev FPP-skolprov förra torsdagen, AGK-skolprov på tisdagen, AGK-luftis på onsdagen och idag FPP-luftis, med andra ord klarade jag mitt allra sista CPL-prov idag, så nu är all teori avklarad. Ni anar inte vilken lättnad det var när man klickade på end test och den gröna texten dök upp under resultatslistan; user has successfully completed this licence. Lycka!

Ikväll far jag hemhem en sväng. Det är lite sorgligt ändå att åka härifrån, för nästa gång jag kommer upp har jag inte kvar min lägenhet, mitt lilla fristad. Jag trodde det skulle vara skönare att flytta härifrån, men det känns ganska trist ändå. Även om jag saknar hundarna, vännerna och familjen där hemma så är det här ändå mitt första egna hem, det stora klivet ut i självständigheten. Jag kommer sakna Arvidsjaur; att det är ljust dygnet runt på sommaren och bara mörker på vintern. Jag kommer sakna midnattsolen och norrskenet. Sjöarna och skogarna. 30 grader plus och 30 grader minus. Renarna och myggen. Eller nä, inte myggen, men ni fattar poängen. Norrland är så annorlunda mot allt man är van vid hemma, det är fridfullt. Sen har jag en känsla av att man inte kommer åka tillbaka hit så ofta, Söderköping kommer man ju alltid tillbaka till, och på så sätt ska det bli skönt att komma tillbaka hit en sväng till i augusti för att flyga klart.

 
Arvidsjaur kl 23.50
10 december vs. 4 juni

about today

Hej dagboken!
Idag har jag sett en ren och haft ihjäl massa mygg.

Det är typ så intressant det är i jauret just nu ^^ Skrev mitt något uppskjutna skolprov i FPP idag, 75% är najs! Imorgon ska jag fara och hälsa på Fredrik i Skellefteå och fira midsommarhelgen där, det ska bli skoj. Vi ska tydligen klä om en flaggstång till en blomsteräng ^^

Nästa helg planerar jag i alla fall att fara söderut! Blir Kent (!!!) och övernattning i Sthlm på lördagen, och så vidare hem till Söderköping på söndagen. Sen blir det jauret en sväng till i augusti för att flyga klart det jag har kvar, ifall ni undrar.
Utgång den 5e någon?!

Rubriken är för övrigt en av The Nationals låtar, helt underbar och vacker!


i got carried away

Har insett hur lite jag skriver här nuförtiden, men det finns som inte så mycket att skriva om. Det händer inte så mycket nytt just nu. Igår blev det i alla fall en helmys hemmakväll med film och B&J, helt klart välbehövligt. Såg Sex and the City filmen och Narnia - Prince Caspian; blev inte besviken på någon av dem! Nu blir det lite mer flygplugg; hur kul är det inte att ha tagit studenten och ändå få fortsätta med skolan?! Inte det minsta.. Kommer i alla fall hemmåt den 28 juni eller 4 juli för er som undrar.

It wasn't logic, it was love..

studentveckan!

Nu har jag varit student i en vecka, tiden går fort när man har roligt eller väntar på flygväder.. Studentveckan försvann i alla fall lika fort som den kom, men den var riktigt trevlig! På måndagen blev det grillning med majoriteten av klassen vid sjöflyghamnen, och Micke (överförfriskad och iklädd kalsonger) fick chansen att dela med sig av sina kunskaper då en bil med båtsläp körde fast i sanden ^^

På tisdagen var det dags för balen. Gick med Per och Malin, och vi anlände i en asnajs röd amerikanare, cab såklart ^^ Hela den kvällen var riktigt kul och minnesvärd. Under onsdagen blev det brännboll, avslutningslunch på Sandbacka och senare på kvällen även hangarmiddag ute på flyget.

Sen kom torsdagen, den stora studentdagen. Inledde med champagnefrukost hos Nils-Åke, sedan blev det avslutning i kyrkan, betygsutdelning i skolan, utspring och lastbilsflak X antal varv på Storgatan. På kvällen blev det förfest hos Hedis, mösskrivning och sedan vidare mot Lappis. Vilken dag och vilken kväll!

Och eftersom en bild säger mer än tusen ord kommer här en kort bildsammanfattning av veckan...

   
   
  
   
Rad 1: Micke & co försöker få loss bilen / Jag, Per & Malin / Timo på balen / Per efter nattbad i Nybban
Rad 2: Brännbollsturnering / Jag på hangarmiddagen / Flyg3Nb <3 / Micke håller tal
Rad 3: Fixar flaket / ena sidan / andra sidan / Solnedgång a la Ajr
Rad 4: Robin, Hedis och Edvin på champagnefrukosten / Lycklig student / Klassens tjejskara / Jag och paps

bal 2008


tonight ladies and gentlemen


RSS 2.0