och så var helgen snart förbi

For till tandläkaren i Piteå i fredags. Tog typ fem minuter där inne, och så ytterligare fem minuter för att få pengar för resan. Nästan fyra timma buss för 10 minuter där. Sen går ju bussarna inte allt för ofta heller... Fast det är dumt att klaga, jag fick ju faktiskt komma till civilisationen, se gräs och gå på bar asfalt; det är inte varje dag! Blev lite shopping med; ett par jeans och några skivor; surprise surprise liksom ^^  Och så fick jag mitt riktiga körkort också, så nu slipper jag papperslappen!

Jag längtar till sommaren; komma bort från Arvidsjaur och all snö, träffa vännerna och segelflyga! Men samtidigt är det lite läskigt, för vad gör man när sommaren är förbi? Man kanske skulle åka utomlands och jobba, få lite perspektiv på livet liksom. Eller jobba som ett as, tjäna fett med pengar och dra iväg på en jorden runt-resa, det vore också lite coolt...

Fast först ska man väl ta sig igenom det halvår som faktiskt är kvar. Får se om det blir nått flygande till veckan, men det verkar mest vara mulet och snöfall. Har tre prov till veckan, lika många veckan efter det. Orka. Och så ska jag tvätta idag. Och så borde jag städa, och handla. Men jag hittade en hel burk med paps köttbullar i frysen, sånt är alltid uppmuntrande!


Kommentarer
Postat av: Frida

Pappas köttbullar mutrar alltid upp! :)

2008-01-13 @ 19:23:31
URL: http://friida.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0