sju sanningar

Blev utmanad av både Bella och Amme, så det är väl bäst att hosta upp lite sanningar om sig själv...

1. Jag är sjukt höjdrädd. Dock inte för höga höjder, som när man flyger, men jag hatar att stå på stolar och andra låg-höga höjder. Slå-sig-höjder skulle man kunna säga, för det är inte lika läskigt när man är så högt upp att man skulle slå ihjäl sig på direkten om man ramlade.

2. Tycker att katten är läskiga. Seriöst, man kan ju inte riktigt lita på dem; de kommer och går som de vill och är bara allmänt skumma. Och så har de vassa klor och bits dessutom. Länge leve hundar!

3. Verkar nog tuffare än vad jag är. För innerst inne är jag en liten fegis även om jag nog oftast uppfattas som tuff. Men jag gillar inte att vara rädd för saker, så då låsas jag att jag inte är det istället. Det som inte syns finns inte.

4. Hatar att ringa till folk. Speciellt såna man inte riktigt känner. Och speciellt när man inte vet vad man ska säga. Och när man inte vet om man stör. Samma sak gäller när man pratar inför publik också. Även om man känner varenda kotte är det fett obehagligt.

5. Hemhem kommer aldrig kännas hemma igen, varje gång känns det som att man bara är där och hälsar på. Det kommer aldrig kännas som att man flyttar hem på riktigt, utan bara att man bor där tillfälligt, som en gäst. Njut medans ni bor hemma!

6. Jag vill inte ha barn. I don't get the grej with it, liksom.

7. Jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden. Pilot? Jag vet inte längre. Just nu är jag bara skoltrött och vill bli klar med skiten. Efter sommaren? Vi får väl se..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0