love is in the air!

Åkte ut till klubben igår, gjorde säsongsinflygningen med Glans. Var lite ringrostig i början, men sen gick det bättre. Steg ganska bra också. Och så fick jag lite tips på hur jag skulle kurva. Flög till kanten på Ramunderberget, såg mitt hus. Och broöppningen ^^ Kurvade med en rovfågel också, det var häftigt! Men efter att båda börjat få träsmak i baken så for vi tillbaka till fältet, och han visade några effektiva sätt att förlora höjd på ^^  Årets första start varade i 1h38min, var uppe på 1400m några gånger och ändå bogserade vi bara till 600m, inte helt fel!

Sen lite senare åkte jag in till city och mötte min älsklings-Caroline. Vi gick till Spicy Hot och åt, nudelwok, och som vanligt var det valuta för pengarna. Gott också. Sen gick vi till Hemköp för att köpa lite godis och dricka för kvällen, vi fick med oss en daimtårta också, för vi skulle ju faktiskt fira Carros födelsedag, och vad är ett födelsedagsfirande utan tårta?! ^^ Sen hyrde vi film också; en Riddares Historia och Happy Feet. Båda var bra, men Heath Ledger var lungt snyggast! Och så bytte vi presenter, jag fick (i efterskott) ett värmehjärta, filmen Alfie (med Jude Law!) och boken 101 saker att göra innan du blir gammal och tråkig  ^^  Carro fick en Regina Spektor-skriva (jag måste ju ta till vara på att hon gillar Sanna-musik!), eller rättare sagt ett kort där det stod "Detta kunde varit Regina Spektors skiva Begin to Hope om jag kommit ihåg att beställa den i tid!"

Idag åkte jag ut till klubben igen. Det var riktigt varmt och jag var riktigt slö. Vid 1252 kom jag i alla fall iväg. Bogserade till 800m, men hittade inte mycket att hänga i. Kom ner på 500m innan jag hittade stig, och sen bar det uppåt! Kom till 1000m och därefter ner på 600m, hittade en ny blåsa och så tillslut upp på 1500m. Landade efter 2h08min, och något stolt; min första tvåtimmarsflygning ^^  Sen fick vi åka ut till Rejmyre och hämta upp Micke som landat ute med UPN. Ägarens fru och hennes vännina kom ut och gav honom mackor, för de tyckte synd om honom och tänkte att han säkert var hungrig ^^

Ringde Mia förut, och berättade att jag tänkte komma och våldsgästa henne i november och se Kent. Hon sa att hon skulle följa med, och kanske Patric också, så det blir kul ^^ Imorgon bär det av till Helsingborg med Emma S, det ska bli riktigt skoj det med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0